Dreams

MISS DEBZ BEE-LOG #1: ๐Ÿ ๐Ÿ“

Woke feeling groggy as hell after sleeping away yesterdayโ€™s midday migraine and then NOT being able to sleep last night. Went into the Washroom and connected with the Amazing H20 Shower-port and teleported to a MUCH Higher dimension!!! Gone groggies!! Hello Magic!!! ๐Ÿ’ซ

As my brain was in gear creating new data reports for my WFH company, ideas began streaming with lightning โšก๏ธspeed into my brain. Creative Content to warp speed to an even Higher dimension. I felt sad I did not have Time to devote to Creating such Magic๐Ÿ’ซ Content.

Took a WFH break midday and turned around to discover 5 of my CO-Warriors Cats winning battles in my Astral Travel Device. I smiled knowing they are doing a Fantastic job and I look forward to a Kick-Ass journey tonight!!! ๐Ÿ˜ด๐ŸŒˆ๐Ÿช

Then I spotted that cute lil CO-Warrior Ellieโ€ฆ outside guarding my WFH station. And yeah ๐Ÿคฆโ€โ™€๏ธ the Loyal Rover-Seer giving his Magic Balls a good cleaning ๐Ÿงผ ๐Ÿ• and a 7th CO-Warrior keeping him company ๐Ÿ˜ป

I exited my WFH station to wash dishes and while connecting to the Amazing H2O water element, an idea sprung ๐Ÿ’ฆ forth on how to solve Everything!!! ๐Ÿ’ซ

I have just completed my WFH day and am Ready to get started on that Creative Content to Solve Everything!!! Except… Readiness is not Everything. I am Now completely clueless on what on Earth it was ๐Ÿค” ๐ŸŒŽ?

MORAL OF THE MOMENT:

I must start BEE-LOGGING ๐Ÿ๐Ÿ“ as the Magic happens instead of trying to recap all Magic Flying at Me in ONE End-Of-Day BEE-LOG. I simply canโ€™t catch and hold everything in my Memory Bank ๐Ÿคฉ๐Ÿฆ at my age until I solve the Everything issue!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s